Hohtavaa puhtautta julkisiin ja yritysten tiloihin

Tarjoamme yrityksille ja julkisiin tiloihin ammattitaitoista apua puhtaanapidon erilaisiin haasteisiin. Monet julkiset tilat ja taloyhtiöiden yhteistilat vaativat erityisen tarkkaa siisteyttä. Varsinkin vanhempien tilojen yhteydessä eteen tulee nopeasti tarve remontille. Taloyhtiön kylpyhuoneremontti tai muu remontti taloyhtiössä on kuitenkin suuri urakka, joka vie myös paljon rahaa.

Nanopinnoitus on apu ja vastaus useimpiin remontointitarpeisiin, sillä se siirtää remontoinnin tarvetta ja syväpuhdistaa sekä suojaa kaikki käsiteltävät pinnat.

Remontti taloyhtiössä tai julkisissa tiloissa – vai mieluummin nanopinnoitus?

Usein remontointi nähdään ensisijaisena ratkaisuna useisiin pinttyneisiin, hometta keränneisiin tai kuluneisiin pintoihin. Kuitenkin taloyhtiön kylpyhuoneremontin tai yleisen saunan lauteiden vaihdon voi helposti siirtää jopa vuosiksi eteenpäin tilaamalla pinnoille nanopinnpituksen!

Nanopinnoitus puhdistaa, suojaa ja hoitaa pinnat miltei uudenveroisiksi. Ja lisäksi puhtaanapito helpottuu huomattavasti, kun lika ei pääse imeytymään ja tarrautumaan pinnoille vanhaan malliin. Taloyhtiöissä kaikki yhteiset tilat, kuten saunat, pyykkitilat, portaikot ja varastot säilyttävät pintansa paremmassa kunnossa, kun ne puhdistetaan, suojataan ja käsitellään likaa hylkiviksi.

Yrittäjät, asunnon myyjät ja taloyhtiöiden päättäjät

Nanopinnoitus sopii loistavasti myös muihin julkisiin tiloihin kuten julkisivuihin, tehtaiden tuotanto- ja sosiaalisiin tiloihin, yleisiin vessoihin, uimahalleihin, kuntosaleihin, julkisiin saunoihin sekä suuriin laitoskeittiöihin, joissa puhtaus on tärkeää ja puhtaanapidon helppous lisää muun tekemisen tehokkuutta.

Betonilattian pinnoitus voi äkkiä kuulostaa mahdottomalta, mutta nanopinnoitus sopii niin betonille kuin muillekin lattiapinnoille. Kerrostalojen rappusten pinnoitus tuo käyttöikää vanhoissakin taloissa. Kerrostaloissa ja muissakin asunnoissa nanopinnoitus saa kuluneet ja pinttyneet pinnat näyttämään kuin uusilta.