Suojaava lattiapinnoite vai nanopinnoitus kylpytiloihin?

Rakastatko puhdasta, raikasta ja kaunista kotia? Nanopinnoitus tuo huomattavaa helpotusta niin uusien kuin jo aikaa nähneiden kylpytilojen, keittiöiden ja lattiapintojen puhtaanapitoon. Nanopinnoitus suojaa ja hylkii likaa, joten kodin siivoaminen sujuu aiempaa vaivattomammin.

Näyttääkö kylpyhuoneen, saunan tai keittiön pinnat sille, että niitä olisi aika remontoida? Me teemme pinnoilla ihmeitä ja saamme pinttyneetkin pinnat vielä hohtaviksi ja helposti puhdistettaviksi.

Lattiapinnoite lisää käyttömukavuutta ja -ikää

Lattiapinnoite toimii kaikenlaisille lattioille. Olipa kyseessä laatta-, puu-, kivi-, marmori tai betonilattia saat nanopinnoituksen avulla sen pinnan puhtaaksi, kestäväksi ja helposti puhdistettavaksi. Nanopinnoituksen yhteydessä käsiteltävä pinta puhdistetaan monivaiheisella syväpuhdistusmenetelmällä, joten pinnoituksen alle ei jää pinttymiä tai muita epäpuhtauksia.

Lattiat ovat yksi kovin nopeimmin likaantuvista ja kuluvista pinnoista. Ja lattioiden puhtaanapito saattaa tuntua työläälle, varsinkin silloin kun lattiapinta on kulunut ja lika imeytyy siihen tiukkaan. Nanopinnan lattiapinnoite kaunistaa ja suojaa lattiat nopeasti.

Kylpyhuoneen pinnoitus – kokemus uudistetusta kylppäristä

Kylpyhuoneen pintojen puhtaana pitäminen on työlästä, ja kuitenkin usein haaveilemme kauniista, raikkaasta ja puhtaasta kylvystä. Nanopinnoitus kylpyhuoneen pinnoilla takaa sen, että pesuhuone ja sauna käyttävät hyvälle mutta ennen kaikkea säilyttävät raikkauden ja puhtauden helpommin kovassakin käytössä.

Kodin erilaisille pinnoille kertyy vuosien aikana monenlaisia epäpuhtauksia ja kurjimmillaan epäpuhtauksien vuoksi myös erilaiset homekasvustot pääsevät valloittamaan nurkkia. Onneksi on olemassa muitakin ratkaisuja kuin aloittaa massiivinen kylpyhuoneremontti! Nanopinnoitus on kehitetty juuri likaa ja pinttymiä vastaan! Syväpuhdistettu ja nanopinnoitettu pinta hylkii hometta ja likaa. Ja likaantuessaan se on kevyt pyyhkiä puhtaaksi ilman myrkyllisiä ja voimakkaita pesuaineita. Usein pelkkä vesipesu riittää!