Näin tehdään nanopinnoitus kylpyhuoneeseen 

Nanopinnoitus voi tehdä kulahtaneestakin kylpyhuoneesta jälleen siistin näköisen. Valmis nanopinnoite hylkii kosteutta ja likaa, joten se on erinomainen keino pitää yllä hyvää hygieniatasoa ja ennalta ehkäistä kosteusvahinkoja. Hengittävä nanopinnoite on valmistettu luonnollisesta piioksidista. Se on siis ekologinen tapa pitää kylpyhuonetilat siistinä pitkään. 

Kuvituskuva. Kuva ladattu sivustolta pixabay.com.

Nanopinnoite kylpyhuoneeseen – näin helppoa se on!

1. Pyydä Nanopinta Oy kartoituskäynnille

Ota yhteyttä meihin ja pyydä Nanopinta Oy kotiisi tarkastuskäynnille. Tutkimme ja kartoitamme kylpyhuoneesi tämänhetkisen tilanteen. Varmistamme, että kylpyhuone on sopiva nanopinnoitteen levittämiseen. Mikäli nanopinnoitus ei kylpyhuoneen materiaalien tai kunnon vuoksi ole järkevää, kerromme tästä asiakkaalle rehellisesti. 

2. Teemme sinulle tarjouksen

Tämän jälkeen räätälöimme tarjouksen asiakkaan tilaan ja tarpeeseen sopivaksi. Tarjoukseen vaikuttaa esimerkiksi kylpyhuoneen koko, kalustus ja kohteen kunto. Nanopinnoite vaatii aina kylpyhuoneen tehokkaan puhdistuksen ennen pinnoitteen asentamista. Pinttyneinkään lika ei kuitenkaan ole este nanopinnoitteen levittämiseen. 

3. Suoritamme huolellisen puhdistuksen

Puhdistamme kylpyhuonetilat tarkasti ennen pinnoitetöihin ryhtymistä. Tätä varten meillä on tehokkaat työvälineet, oikeat aineet ja kokeneet työntekijät, asiakkaan ei tarvitse ottaa siivoustyöstä vastuuta. Tarvittaessa uusimme kylpyhuoneen vanhat silikonitiivisteet. Meidän tehtävämme on huolehtia, ettei tulevan pinnoitteen alle jää likaa, kalkkitahroja tai muita epäpuhtauksia. Puhdistustyö suoritetaan sekä vanhoille että uusille pinnoille.

4. Levitämme nanopinnoitteen haluttuihin tiloihin

Levitämme nanopinnoitteen siististi ja tasaisesti kylpyhuoneen pinnoille. Laattojen lisäksi nanopinnoitteen voi asentaa betoni-, puu-, kivi- tai marmoripinnoille. Myös vesikalusteet, suihkuseinät, lasit ja kylpyhuoneen peilit voidaan käsitellä nanopinnoitteella. Nanopinnoitteen muodostama kalvo on kirkas ja hengittävä. Ilma pääsee kulkemaan pinnoitteen läpi, mutta kosteus ei. 

5. Anna pinnan kuivua vuorokauden ajan

Nanopinnoitteen kuivumisaika on 24 tuntia, jonka jälkeen pinnat ovat jälleen valmiit käyttöön. Ympäristöystävällinen ja luonnollinen piioksidi ei ole asennustyön jälkeen haitaksi hengitykselle, joten asunnossa voi oleskella normaalisti koko kuivumisajan. Nanopinnoite ei värjää tai vaurioita millään tavalla kylpyhuoneen pintamateriaaleja. 

6. Nauti puhtaasta kylpyhuoneestasi!

Pinnoituksen jälkeen kylpyhuonetta voi käyttää tavalliseen tapaan. Luovutamme pesuhuoneen käyttöösi siistinä ja valmiina. Pinnat hylkivät likaa ja kosteutta, minkä ansiosta siivoustyö sujuu helposti. Nanopinnoite on erittäin kulutusta kestävä – oikein tehtynä nanopinnoite palvelee sinua jopa 10 vuotta! Nanopinnoite voidaan uusia vaivatta aina tarpeen mukaan.