Laattalattian pinnoitus nanopinnoitteella on ekologinen ja tyylikäs ratkaisu 

Laattalattiat ovat monien kylpyhuoneiden, keittiöiden ja eteistilojen suosittu lattiaratkaisu kulutuskestävyyden ja helppohoitoisuuden ansiosta. Laattalattioita käytetään runsaasti myös terasseilla, viherhuoneissa, julkisissa tiloissa ja muissa vastaavissa paikoissa, jossa kulutus on erityisen runsasta. Ajan myötä laattojen huolto saattaa kuitenkin käydä haastavaksi. Erityisesti kuluneet ja kellastuneet saumat saattavat näyttää likaisilta ja epämiellyttäviltä pinttyneen lian sekä kalkkisaostumien vuoksi. 

Laattalattian pinnoitus nanopinnoitteella ei ainoastaan suojaa lattiapintoja, vaan nanopinnoite myös hylkii tehokkaasti likaa ja kosteutta. Näin laattalattiat saadaan pysymään pitkään erityisen kauniin ja puhtaan näköisinä. 

Kestävä lattiapinnoite nanoteknolologian avulla

Nanopinnoitus on erinomainen vaihtoehto laattalattioiden pinnoittamiseen. Piioksidipohjainen nanopinnoite muodostaa näkymättömän, mutta tehokkaan suojakerroksen, joka estää veden, öljyn ja lian imeytymisen laattojen pintaan tai saumoihin. Tämä vähentää voimakkaiden pesuaineiden käytön tarvetta kylpyhuoneessa – nanopinnoite onkin monella tapaa ympäristöystävällinen sekä taloudellinen valinta. 

Tiivis kerros on kuitenkin hengittävä, joten se ei muodosta riskirakennetta laattojen alla olevan kosteuseristeen kanssa. Kalvo kuitenkin pitää huolen siitä, että lattian puhtaanapito helpottuu merkittävästi. Nanopinnoitus myös suojaa lattiaa kulumiselta ja naarmuilta, mikä pidentää laattojen elinikää ja saa lattian näyttämään kauniilta pitkään.

Kuvituskuva. Kuva ladattu sivustolta pixabay.com.

Lattian pinnoitus ehkäisee kosteusvaurioita ja haitallisia mikrobeja

Nanopinnoite on myös antibakteerinen. Pinnoite torjuu tehokkaalla tavalla haitallisten bakteerien ja homeen kasvua kosteissa tiloissa. Nanopinnoitteella voi siis olla merkittävä rooli kosteusvaurioiden ehkäisemisessä. Huomioi kuitenkin, ettei lattian pinnoitus korvaa määräysten mukaista kosteuseristettä kylpyhuoneessa. 

Nanopinnoitteen ansiosta kylpyhuonetiloja on terveellistä ja turvallista käyttää. Nanopinnoite tarttuu hyvin kaikenlaisille materiaaleille. Laattalattioiden lisäksi nanopinnoitteella voidaan suojata saunan lasiovi, suihkukopin seinät, WC-kalusteet, peilipinnat, keittiön tasot ja parvekkeet, terassit ja eteisen lattiat – kaikki, missä lian ja kosteuden torjuminen on erityisen tärkeää. 

Tilaa kasvojen kohotus kylpyhuoneeseen – Nanopinta Oy auttaa!

Laattalattian nanopinnoitus tarjoaa pitkäaikaisen suojan likaa ja vettä vastaan. Sen antibakteeriset ja kulutusta kestävät ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin uusiin kuin vanhoihinkin kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin. Nanoteknologia antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden  nauttia kauniista ja käytännöllisistä laattalattioista vuosiksi eteenpäin. Tilaa nyt unelmiesi helppohoitoinen ja ekologinen pintakäsittely Nanopinta Oy:n kautta!