Kylpyhuoneen pinnoitus nanopinnoitteella

Nanopinnoitteen avulla teet kylpyhuoneestasi likaa hylkivän ja kutsuvan – ilman suuria remontteja. Kylpyhuoneen pinnoitus takaa miellyttävän, hygieenisen ja helposti pudistettavan pinnan niin vanhoihin kuin uusiinkin tiloihin. Ekologinen nanopinnoite muodostaan hengittävän kalvon, johon lika tai kosteus ei pääse tarttumaan. Nanopinta sopii lähes kaikille pinnoille. Pinttyneet lian jynssääminen jää historiaan!

Miksi kylpyhuoneen pinnoitus kannattaa?

Kylpyhuoneen pinnoittaminen nanopinnoitteella kannattaa ehdottomasti. Nanopinnoite on kylpyhuoneen saneeraukseen verrattuna varsin edullinen ja ympäristöystävällinen tapa lisätä huoneen käyttöikää ja toimivuutta. Siivous on nanopinnoitteen ansiosta sujuvaa, sillä lika ei jää kiinni pintoihin eikä keräänny ikävällä tavalla nurkkiin tai saumoihin. Nanopinnoitteella voidaan käsitellä lukuisia eri materiaaleja ja tiloja. 

Nanopinnoite on hengittävä. Ei siis vaaraa, että kosteus pääsisi pinnoitteen ja laatan väliin muhimaan. Päinvastoin, nanopinnoite ehkäisee omalta osaltaan bakteerien, jopa homekasvuston lisääntymistä kylpyhuoneissa. Vettä hylkivä pinta on erittäin hyvin kulutusta kestävä. Nanopinnoitteen ansiosta vanhakin näyttää uudelta – kalliit kylpyhuoneremontit voi siirtää hamaan tulevaisuuteen. Pinnat säilyvät siistinä ja puhtaina pitkään. 

Kuvituskuva. Kuva ladattu sivustolta pixabay.com.

Ekologinen kylpyhuoneen pinnoite nanoteknologialla

Nanopinnoitteen raaka-aineena toimii piioksidi, joka on luonnonmukainen valinta pintojen suojaamiseksi. Tämän ekologinen kylpyhuoneen pinnoite tekee myös siivoustyötä ympäristöystävällistä, sillä likaa räjäyttäviä tehoaineita tai pintoja kirkastavia myrkkyjä ei tarvita enää lainkaan. Nanopinnoitteen ansiosta lika tai kalkki ei jää pintaan kiinni vaan se on helppo pyyhkäistä pois vedellä ja miedolla pesuaineella. 

Nanopinnoite sopii niin uusiin kuin vanhoihinkin kylpyhuonetiloihin. Uusissa kylppäreissä se antaa vaadittavan suojan heti kättelyssä. Nanopinnoite kestää hyvänä jopa kymmenen vuotta, ja sen voi helposti uusia vaikka kuinka monta kertaa tahansa. Vanhat pinnat nanopinnoite kirkastaa ja raikastaa – ikääntynyt kylppärikin saa tehokkaan kasvojen kohotuksen. Jopa kaikkein pinttyneimmätkin kalkin jäämät saavat nanopinnoituksen ansiosta kyytiä, palaamatta enää koskaan. 

Hyvästi ikävän kellastuneet kaakelisaumat, lasia samentavat kalkkitahrat ja kosteudelle alttiit nurkat. Nyt on aika tehdä kylpyhuoneen siivouksesta hieman helpompaa! Meidän avullamme se on mahdollista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Nanopinta Oy palvelee sinua kaikkialla Oulun talousalueella. Nanopinnan ansiosta pääset pian nauttimaan kauniin ja kutsuvan kylpyhuoneen tunnelmasta.